O nama

Privatni gerontološki centar Livenega nalazi se na Voždovcu u ulici Deli Radivoja broj 29, u samom srcu Beograda. Centar Livenega posluje po licenci Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, a izgrađen je po najvišim standardima i opremljen najmodernijim stvarima i opremom koji su neophodni za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica.

Naš cilj je pre svega rehabilitacija korisnika, njihovo zadovoljstvo, sigurnost i komfor. Pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu jeste ono što nas izdvaja od ostalih. Usluge koje naš centar nudi podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno-rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

Dom poseduje sopstvenu kuhinju za pripremu 5 redovnih obroka dnevno (3 glavna obroka i 2 užine). Obroci su uvek pripremljeni od svežih namirnica čija se nabavka vrši svakodnevno.  Svi naši obroci prilagođeni su potrebama i zdravstvenom stanju korisnika doma.

Gerontološki centar Livenega je pet friendly, pa ukoliko vaši najdraži požele da povedu svog kućnog ljubimca, rado ćemo ih ugostiti zajedno.

Ukoliko odlučite da je upravo centar  Livenega pravo mesto za vaše bližnje, informišite se o postupku prijema.

Na osnovu Rešenja Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije,
Gerontološki centar Livenega posluje kao registrovana Ustanova socijalne zaštite za
smeštaj starih lica i penzionera, koja poseduje neophodnu licencu za rad br. 326

Call Now Button