Predstavljamo vam sa zadovoljstvom privatni, namenski izrađen, dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu luks kategorije – Gerontološki Centar „LIVENEGA“. Dom se nalazi u mirnom delu Voždovca, u ulici Deli Radivoja 29 – iznad specijalnog suda.

Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge za 24 korisnika. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno i komforno.

O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar opšte prakse, medicinski tehničari, stručno obučene negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zadovoljstvo naših klijenata.

Dom se kategoriše na 3 odelenja gde su posebno smeštena nepokretna, dementna i pokretna lica. Stime smo u mogućnosti da fokusiramo naše stručno obučeno osoblje na individualne potrebe korisnika.

Svaka soba je opremljena sa klima uredjajem, SOS-Panik-Signalom, Detektorima za dim, internet-priključkom i po želji sa 32" LED-Televizorom. ( bez dodatnih troškova ). Takodje mogu srodnici u inostranstvu besplatno telefonirati sa njihovim najbližim - Poziv preko Skype na livenega.rs.

porn Porn